counter create hit

مطالب مرتبط:

فواید و ضررهای خوراکی های شب یلدا برای بدن!

خوراکی های شب یلدا , در شب یلدا اعضای فامیل و دوستان غالبا در خانه بزرگ فامیل گرد هم جمع می شوند و علاوه بر دیدار و پیادارشدن مهر و محبت خانوادگی، با انواع خوردنی ها از آنان پذیرایی می شوند. نوشته فواید و ضررهای خوراکی های شب یلدا برای بدن! اولین بار د ...

بارهنگ را چقدر میشناسید

بارهنگ را چقدر میشناسید

بارهنگ را چقدر میشناسید - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت بارهنگ را چق ...

بهترین ماده غذایی جایگزین آسپرین چیست؟

بهترین ماده غذایی جایگزین آسپرین چیست؟

تحقیقات نشان می‌دهند دانه‌های گوجه فرنگی می‌توانند به عنوان جایگزین طبیعی آسپرین کاربرد داشته باشند. تیتر 20 - دانشمندان در دانه‌های گوجه فرنگی ماده ای را پیدا کردند که می‌تواند با پیشگیری از لخته شدن خون در بدن به گردش طبیعی ...

زعفران بر علیه یک سرطان خطرناک

زعفران با بهبود فرایند آپوپتوز(مرگ سلولی برنامه ریزی شده)، جلوگیری از تکثیر بی‌رویه سلول‌ها و اثر ضدالتهابی که دارد، می‌تواند آغاز سرطان کبد ...

خواص خرمالو برای سلامتی و طرز تهیه یک نان خوشمزه با آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟!

ویژگی های مواد غذایی سالم , مصرف غذای سالم باعث پیشگیری از بسیاری از بیمارهاى غیر واگیر قلبی و عروقی و حتی سرطان می شود به همین دلیل تولید غذای سالم یکی از اولویت های امروزه در دنیا محسوب می شود. نوشته ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟! اولین بار در ...

خاصیت های بی شمار پوست پرتقال

خاصیت های بی شمار پوست پرتقال

خاصیت های بی شمار پوست پرتقال - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ:   خاصیت های بی ...

سیاه دانه برای درمان مشکلات گوارشی

سیاه دانه حاوی فسفر، آهن، فسفات، کربوهیدرات و غیره است و یک ماده ی آنتی‌بیوتیک محسوب می‌شود که باعث نابودی ویروس‌ها، میکروب‌ها و باکتری‌ها می‌شود. کاروتن موجود در سیاه دا ...

برای درمان گلو درد این نوشیدنی دارچینی را امتحان کنید

برای درمان گلو درد این نوشیدنی دارچینی را امتحان کنید

برای درمان گلو درد این نوشیدنی دارچینی را امتحان کنید دارچین حاوی خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی است. ترکیب آن با عسل که یک ماده ی ضدعفونی کننده ی قوی و طبیع ...

خواص درمانی خاکشیر

خواص درمانی خاکشیر

خواص درمانی خاکشیر -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: با فواید خاکشیر آشنا شویم  ...

آب کرفس برای لاغری | تنها روزی یک لیوان آب کرفس و لاغری فوری...

آب کرفس برای لاغری | تنها روزی یک لیوان آب کرفس و لاغری فوری...

آب کرفس برای لاغری مصرف کرفس قبل از وعده های غذایی تاثیر چشمگیری بر کاهش اشتها و احساس سیری دارد همچنین آب کرفس به دلیل دارا بودن مقدار زیادی منیزیم, کمک قابل توجهی به چربی سوزی در بدن و در ن ...

ساخت قرص ضدباروری برای مردان

ساخت قرص ضدباروری برای مردان

قرص ضدبارداری مخصوص مردان دانشمندان در تلاش برای ساخت اولین قرص کنترل زاد و ولد برای مردان، کشف کردند که عصاره گیاهی که قبلا توسط جنگجویان و شکارچیان آفریقایی و در تیرهای کمان به عنوان یک ماده که موجب ایست قلبی می شد مورد است ...

از سیستم عضلانی بدن چه می دانید؟

سیستم عضلانی دقیقا چیست و چگونه کارش را انجام می دهد؟! بیش از 650 عضله هستند که بدن را پوشانده اند. این عضلات اگر نبودند کارهای ساده ای مانند خندیدن، پلک زدن و حتی صاف ایستادن را نمی توانستیم انجام دهیم! در این ویدئوی زیبا با سیستم پیچیده و ...

مضرات مصرف روغن جامد چیست؟

روغن جزو اصلی غذا است و در پخت و پز و همچنین سلامت بدن بسیار تاثیر دارد و می تواند از انواع سکته و بیماری پیشگیری کند. در این مطلب در مورد مضرات روغن جامد می خوانید. روغن جامد چه خطراتی برای سلامت دارد؟ روغن جامد در زمان های قدیم بیشتر مورد استفاده قرار م ...

خواص قهوه سبز برای لاغری و مضرات آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

منابع غذایی حاوی پروتئین برای کاهش وزن!

منابع غذایی حاوی پروتئین , پروتئین حتی از بسیاری از منابع گیاهی، شما را سریع تر به اهداف کاهش وزن تان می رساند. نوشته منابع غذایی حاوی پروتئین برای کاهش وزن! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

خواص درمانی آب کرفس برای بدن شما

خواص درمانی آب کرفس , بسیاری از افراد می کوشند وزن اضافه خود را که به تدریج و در طول زمان بالا رفته، یک مرتبه با خوردن آب کرفس، تک خوری، بدخوری و غذا نخوردن کم کنند......... نوشته خواص درمانی آب کرفس برای بدن شما اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

فلفل ظرفیت تمرین بدنسازی را افزایش می­دهد

فلفل باعث افزایش ظرفیت تمرین بدنسازی می شود اگر به فکر ماده ه­ایی هستید که حرارت بدن شما را برای فعالیت افزایش دهد کافی است که به آشپزخانه بروید و ظرف فلفل را بردارید البته ...

استفاده از شلغم برای تقویت قوای جنسی مردان

شلغم بسیار پر خواص است و همیشه برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی پیشنهاد می شود. اما شلغم قوای جنسی را نیز تقویت می کند. با خوردن شلغم قوای جنسی خود را تقویت کنید از زمان های گذشته تا کنون در طب های سنتی کشورهای مختلف مواد غذایی بسیاری برای تقویت قوای جنسی م ...

تفاوت بین مواد غذایی پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

هیئت تحریریه ترجمه دانش در اینترنت   طرفداران خام وگان ، از این روش تغذیه به دلیل کالری کمتر و مواد مغذی بیشتری به پوست خود را ظاهر و احساس سیری بیشتر است. خوش آمدید. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که خام گیاه دقیقا چنین نتایج. بسته بر روی چه نوع از مواد غذایی که شما می خواهید این مواد غذایی شما را, کسب درآمد, غذا خوردن در فرم اولیه می تواند شما را به برخی از اهداف این روز است. اما غذاهای پخته شده و غیره. ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن شما نیاز دارد. به گفته کارشناسان تغذیه" او گفت:. برخی از سبزیجات زمانی که مصرف خام. مواد مغذی بیشتری به بدن در نوار اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند، این فواید را دارند." فقط خام خواری، غذاهایی را که باید پخته و یا فرآوری شوند، مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ، را به طور خودکار از فهرست غذایی خارج می کند. این مواد غذایی دارای چربی بیشتر و فیبر کمتر هستند و با روش هایی که به حرارت نیاز دارد و افزودن نمک، شکر، روغن و دیگر افزودنی هایی که فرد را به اضافه وزن، التهاب و بیماری مبتلا می کند، آماده می شوند. بیشتر میوه ها و سبزیجات برای مصرف شدن، نیازی به پخته و یا فرآوری شدن، ندارند. مصرف فیبر به اندازه کافی- 25 تا 30 گرم در روز – سیستم گوارش را سلامت نگه می دارد و از آنجایی که مدت هضم آن طولانی است، ما را به سرعت سیر می کند. مواد خوراکی سرشار از فیبر برای کسانی که می خواهند لاغر شوند، بسیار عالی است. پختن غذا، به ویژه در دماهای بالا، باعث شکسته شدن دیواره های سلولی گیاهان- از جمله سبزی ها – شده و باعث می شود مواد مغذی آنها از میان بروند. این موضوع به ویژه در مورد ویتامین های حل شدنی در آب، مانند ویتامین های C و B، صادق است. اما برخی از مواد غذایی هرقدر هم که دارای مغذی های فراوان باشند، را نمی توانیم خام مصرف کنیم. زیرا بدن مان نمی تواند آنها خرد و هضم کند. بنابراین خام خوردن آنها موجب می شود، هیچ ماده مغذی به بدن مان نرسد، مگر اینکه پخته شوند. در ضمن خوراکی های بیش از حد پخته، تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند. از طرفی برخی از مواد خوراکی، وقتی کمی حرارت می بینند و پخته می شوند، مواد مغذی بیشتری خواهند داشت. در ادامه به برخی از خوراکی ها و مقدار مواد مغذی شان در صورت خام خواری و یا پخته شدن، اشاره شده است: کلم بروکلی بروکلی مانند دیگر ابرخوراکی ها سرشار از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. خام (دو فنجان): فیبر (4.8 گرم)، ویتامین A (1.20 میلی گرم)، ویتامین C (162.4 میلی گرم) پخته (کمتر از یک فنجان): فیبر (10.4 گرم)، ویتامین A ( 5.11 میلی گرم)، ویتامین C (202.4 میلی گرم) بررسی ها نشان داده است فقط یک ماده مغذی در بروکلی، یعنی سولفورافان، وجود دارد که وقتی پخته می شود، از بین می رود. این ماده در سلول های بدن، عمل سم زدایی انجام داده و با سرطان مبارزه می کند. کلم بروکسل کلم بروکسل به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی اش بسیار محبوب است. در ضمن سلامت استخوان ها را نیز افزایش می دهد. خام (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (106 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) پخته (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (436 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) هویج سبزی های ریشه ای مانند هویج برای بهداشت دهان بسیار مفید و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. پختن آنها برخی از مواد مغذی شان را از بین می برد. خام ( یک فنجان): فیبر (3.6 گرم)، ویتامین C (7.6 میلی گرم)، پتاسیم (410 میلی گرم) پخته ( یک و نیم فنجان): فیبر (2.3 گرم)، ویتامین C (2.8 میلی گرم)، پتاسیم (183 میلی گرم) هویج ها سرشار از بتاکاروتن هستند. عمل هضم، این ماده را به ویتامین A در بدن تبدیل می کند. رنگ روشن هویج ناشی از بتاکاروتن است و برای بینایی ماده مغذی مفیدی است. بررسی ها نشان داده است که هویج پخته، بتاکاروتن بیشتری نسبت به هویج خام دارد. زنجبیل این ادویه ریشه ای، برای هر نوع درمانی، از سوء هاضمه گرفته تا حالت تهوع صبحگاهی، مفید است. در ضمن زنجبیل منبعی عالی از آنتی اکسیدان است و اثرات ضد التهابی دارد. در ضمن افزودن زنجبیل به غذا، طعم مطلوب تری به آن می دهد و پخته آن مواد مغذی بیشتری دارد. خام (یک قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.1 میلی گرم)، منیزیم (0.9 میلی گرم)، پتاسیم (8.3 میلی گرم) پخته (1/4 قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.4 میلی گرم)، منیزیم (9.7 میلی گرم)، پتاسیم (70.5 میلی گرم) کلم پیچ کلم پیچ فاقد کالری است اما سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که سلامت گوارش را تضمین می کند. برای کسانی که گوشت نمی خورند، کلم پیچ منبعی عالی از آهن است. پخته و خام آن به یک اندازه مواد مغذی به بدن می رساند. خام (2 فنجان): پروتئین (4.4 گرم)، آهن (2.2 میلی گرم)، کلسیم (181 میلی گرم) پخته (کمتر از 2 فنجان): پروتئین (5 گرم)، آهن (2.4 میلی گرم)، کلسیم (187.2 میلی گرم) کلم قرمز کلم قرمز،  بدن را در برابر انواع پیری محافظت می کند؛ پوست، مغز و چشم ها را جوان تر نگه می دارد. علاوه بر آن سرشار از فیبر است و خوراکی عالی برای کسانی است که رژیم می گیرند. کلم قرمز منبعی غنی از فولات است که با افسردگی و سرطان مبارزه کرده و موجب سلامت قلب بزرگسالان می شود. فولات نوعی ویتامین B، است و برای زنان باردار ماده مغذی مهمی است، زیرا موجب شکل گرفتن جمجمه و نخاع جنین می شود. البته خوردن خام کلم بهتر از پخته شده آن است. خام (دو فنجان): ویتامین K (68 میکروگرم)، فولات (32 میکروگرم)، کلسیم (80 میلی گرم) پخته (شش و نیم فنجان): ویتامین K (21 میکروگرم)، فولات (10.6 میکروگرم)، کلسیم (10.4 میلی گرم) کلام آخر هنگام اتخاذ رژیم غذایی مجبور نیستید که حتما از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. تمام رژیم های غذایی، حاوی میوه و سبزیجات هستند اما مقدار ضروری و مناسب بدن هر فرد، با دیگری متفاوت است. بنابراین با توجه به نیازهای غذایی تان، رژیم غذایی مناسبی اتخاذ کنید. منبع: http://www.dailymail.co.uk