counter create hit

مطالب مرتبط:
خواص بی نظیر شکلات تلخ شگفت زده تان خواهد کرد!

خواص بی نظیر شکلات تلخ شگفت زده تان خواهد کرد!

در مورد هر ماده غذایی اگر صحبت از تلخ و شیرین اش باشد باید نوع شیرین را انتخاب کنید چون تلخ آن یا خراب است یا سمی. ولی در مورد این سوپر غذا حتما باید نوع تلخ آن را انتخاب کنید تا از مزایای سلامتی آن برای بدن برخورد شوید. تیتر 20 - وقتی ...

کیوی چه فواید و چه مضراتی دارد ؟

کیوی چه فواید و چه مضراتی دارد ؟

کیوی چه فواید و چه مضراتی دارد ؟ -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: افراد سیگاری و مضطرب کیوی بخورند ...

بهترین مواد غذایی برای مغز

بهترین مواد غذایی برای مغز

قبلاً مقاله ای با عنوان «گیاهان دارویی برای تقویت مغز» به معرفی ۵ گیاه دارویی مفید برای مغز پرداختیم اما علاوه بر گیاهان دارویی آنچه که به عنوان رژیم غذایی روزانه خود مصرف میکنید نیز ...

مضرات مصرف روغن جامد چیست؟

روغن جزو اصلی غذا است و در پخت و پز و همچنین سلامت بدن بسیار تاثیر دارد و می تواند از انواع سکته و بیماری پیشگیری کند. در این مطلب در مورد مضرات روغن جامد می خوانید. روغن جامد چه خطراتی برای سلامت دارد؟ روغن جامد در زمان های قدیم بیشتر مورد استفاده قرار م ...

بهترین زمان حجامت در سال 96 کدام روزهاست؟

بهترین زمان حجامت در سال 96 کدام روزهاست؟

بهترین زمان حجامت سال ۹۶ را بدانید حجامت یکی از روش های پاکسازی بدن در طب سنتی است که اگر در زمان خاص خود انجام شود، نتیجه بهتری خواهد داشت. در این مقاله به بهترین زمان انجام حجامت اشاره می ...

خدمات مانیکور در آرایشگاه های مردانه؛ ممنوع

خدمات مانیکور در آرایشگاه های مردانه؛ ممنوع

رییس اتحادیه آرایشگران مردانه تاکید کرد که ارائه خدمات ناخن در رسته صنفی آرایشگران مردانه ممنوع است و آرایشگران مردانه اجازه ارائه‌ این خدمات را ندارند. تیتر20 - مشاهدات برخی شهروندان و مطالب منتشر شده در فضای مجازی، از ارائه خدمات ناخن در برخی آر ...

رژيم غذايی برای آب كردن پهلو

رژيم غذايی برای آب كردن پهلو

آب کردن چربی ها از اطراف پهلوها یکی از مهم ترین اهداف در تناسب اندام است و تازه بعد ...

بهترین آنتی بیوتیک های طبیعی

بهترین آنتی بیوتیک های طبیعی

برخی از مواد خاص دارای خاصیت آنتی باکتریایی هستند اما سوال مهم اینجاست که استفاده کردن از چنین موادی برای بدن امن است؟ چه زمانی فرد ب ...

راهنمای خوردن میان وعده سالم غذایی

راهنمای خوردن میان وعده سالم غذایی

میان وعده یکی از موارد مهمی است که می تواند نقش قابل توجهی در سلامت افراد داشته باشد. زمانی که در مورد میان وعده صحبت می کنیم بیشتر افراد به چیپس، پفک و سایر تنقلات فکر می ک ...

برای فرار از تهدید چاقی نوروز چه باید کرد؟

به گزارش جام جم، همه می‌دانیم که مثل بسیاری از جشن‌های دنیا، خوردنی‌ها یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های نوروز ایرانی است. شاید تا 30 سال قبل سفره‌های پر کالری عید فرصتی بود برای رفع موقت سوء‌تغذیه‌. اما، امروز شاید این موضوع درباره درصدی از جامعه صدق کند، ولی برای برخی این‌ ...

چگونه روی اهداف کاهش وزن خود متمرکز بمانیم

چگونه روی اهداف کاهش وزن خود متمرکز بمانیم

می دانید بدتر از قرار دادن یک هدف و نرسیدن به آن چیست؟ این است که برای خود هدف گذاری کنید و به خاطر عدم تمرکز روی روند کار نتوانید به اهدافتان برسید – چون تلاش کردن را متوقف کردید. اجازه ندهید یک چیز بسیار احمقانه و قابل تصحیح باعث نرسیدنتان به هدف شود. ...

بررسی قسمت های مختلف سیب زمینی و نحوه مصرف آن!

برای استفاده از سیب زمینی اگر آن را تکه می کنید باید فوراً از آن استفاده کنید زیرا خیلی زود اکسیده می شود و خواص خود را از دست می دهد. نوشته بررسی قسمت های مختلف سیب زمینی و نحوه مصرف آن! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

شیر نارگیل با آب نارگیل چه تفاوتی دارند؟ خواص آب نارگیل و شیر نارگیل

شیر نارگیل با آب نارگیل تفاوت دارد و این تفاوت در خواص و فواید آنها نیز دیده می شود. با روشی ساده می توانید در منزل شیر نارگیل درست کنید.   شیر نارگیل با آب نارگیل چه تفاوتی دارد؟ بعضی ها فکر می کنند شیر نارگیل با آب نارگیل یکی است و خواص آنها نیز یکی ا ...

خواص روغن میخک

استفاده از روغن میخک خواص فوق العاده چشمگیری دارد، از بهبود گردش خون و کاهش التهاب تا کمک به آکنه و افزایش سلامت لثه! یکی از شناخته شده ترین موارد استفاده از روغن میخک، کاهش دردهای ناشی از مشکلات دندان است. این استفاده به حدی است که حتی تولید کنندگان خمیر دندان ...

10 غذای کالری سوز

اگر در تلاش برای لاغری دائماً در حال شکست خوردن هستید شاید وقت آن رسیده است تا مواد غذایی مصرفی خود را با غذاهای کالری سوز سالم تغییر دهید. به گزارش آلامتو به نقل از womanitely؛ غذاهای زیادی وجود دارند که می توانید برای سوزاندن کالری بدن بخورید. خبر خوب ...

10 غذای برتر برای داشتن شکمی صاف

همه ما می دانیم که بهترین روش برای داشتن شکمی صاف انجام ورزشهای شکمی است. چند نوع غذای محدود وجود دارند که به شما کمک می کنند که زودتر به تناسب اندام برسید. به گزارش مجله آلامتو؛ غذاهایی که شکم شما را صاف می کنند دارای مواد مغذی می باشند که نفخ شکم را کاه ...

نوشیدنی هایی برای کاهش سرعت پیری

نوشیدن آب میوه ها و سبزیجات یکی از سالم ترین گام ها برای تامین ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است ضمن این که آثار قابل توجه ضد پیری نیز دارد. به نقل از آوای سلامت، برای جلوگیری از روند پیری هیچ گام قطعی وجود ندارد ولی نوشیدن ۶ ...

تفاوت بین مواد غذایی پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

هیئت تحریریه ترجمه دانش در اینترنت   طرفداران خام وگان ، از این روش تغذیه به دلیل کالری کمتر و مواد مغذی بیشتری به پوست خود را ظاهر و احساس سیری بیشتر است. خوش آمدید. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که خام گیاه دقیقا چنین نتایج. بسته بر روی چه نوع از مواد غذایی که شما می خواهید این مواد غذایی شما را, کسب درآمد, غذا خوردن در فرم اولیه می تواند شما را به برخی از اهداف این روز است. اما غذاهای پخته شده و غیره. ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن شما نیاز دارد. به گفته کارشناسان تغذیه" او گفت:. برخی از سبزیجات زمانی که مصرف خام. مواد مغذی بیشتری به بدن در نوار اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند، این فواید را دارند." فقط خام خواری، غذاهایی را که باید پخته و یا فرآوری شوند، مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ، را به طور خودکار از فهرست غذایی خارج می کند. این مواد غذایی دارای چربی بیشتر و فیبر کمتر هستند و با روش هایی که به حرارت نیاز دارد و افزودن نمک، شکر، روغن و دیگر افزودنی هایی که فرد را به اضافه وزن، التهاب و بیماری مبتلا می کند، آماده می شوند. بیشتر میوه ها و سبزیجات برای مصرف شدن، نیازی به پخته و یا فرآوری شدن، ندارند. مصرف فیبر به اندازه کافی- 25 تا 30 گرم در روز – سیستم گوارش را سلامت نگه می دارد و از آنجایی که مدت هضم آن طولانی است، ما را به سرعت سیر می کند. مواد خوراکی سرشار از فیبر برای کسانی که می خواهند لاغر شوند، بسیار عالی است. پختن غذا، به ویژه در دماهای بالا، باعث شکسته شدن دیواره های سلولی گیاهان- از جمله سبزی ها – شده و باعث می شود مواد مغذی آنها از میان بروند. این موضوع به ویژه در مورد ویتامین های حل شدنی در آب، مانند ویتامین های C و B، صادق است. اما برخی از مواد غذایی هرقدر هم که دارای مغذی های فراوان باشند، را نمی توانیم خام مصرف کنیم. زیرا بدن مان نمی تواند آنها خرد و هضم کند. بنابراین خام خوردن آنها موجب می شود، هیچ ماده مغذی به بدن مان نرسد، مگر اینکه پخته شوند. در ضمن خوراکی های بیش از حد پخته، تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند. از طرفی برخی از مواد خوراکی، وقتی کمی حرارت می بینند و پخته می شوند، مواد مغذی بیشتری خواهند داشت. در ادامه به برخی از خوراکی ها و مقدار مواد مغذی شان در صورت خام خواری و یا پخته شدن، اشاره شده است: کلم بروکلی بروکلی مانند دیگر ابرخوراکی ها سرشار از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. خام (دو فنجان): فیبر (4.8 گرم)، ویتامین A (1.20 میلی گرم)، ویتامین C (162.4 میلی گرم) پخته (کمتر از یک فنجان): فیبر (10.4 گرم)، ویتامین A ( 5.11 میلی گرم)، ویتامین C (202.4 میلی گرم) بررسی ها نشان داده است فقط یک ماده مغذی در بروکلی، یعنی سولفورافان، وجود دارد که وقتی پخته می شود، از بین می رود. این ماده در سلول های بدن، عمل سم زدایی انجام داده و با سرطان مبارزه می کند. کلم بروکسل کلم بروکسل به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی اش بسیار محبوب است. در ضمن سلامت استخوان ها را نیز افزایش می دهد. خام (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (106 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) پخته (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (436 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) هویج سبزی های ریشه ای مانند هویج برای بهداشت دهان بسیار مفید و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. پختن آنها برخی از مواد مغذی شان را از بین می برد. خام ( یک فنجان): فیبر (3.6 گرم)، ویتامین C (7.6 میلی گرم)، پتاسیم (410 میلی گرم) پخته ( یک و نیم فنجان): فیبر (2.3 گرم)، ویتامین C (2.8 میلی گرم)، پتاسیم (183 میلی گرم) هویج ها سرشار از بتاکاروتن هستند. عمل هضم، این ماده را به ویتامین A در بدن تبدیل می کند. رنگ روشن هویج ناشی از بتاکاروتن است و برای بینایی ماده مغذی مفیدی است. بررسی ها نشان داده است که هویج پخته، بتاکاروتن بیشتری نسبت به هویج خام دارد. زنجبیل این ادویه ریشه ای، برای هر نوع درمانی، از سوء هاضمه گرفته تا حالت تهوع صبحگاهی، مفید است. در ضمن زنجبیل منبعی عالی از آنتی اکسیدان است و اثرات ضد التهابی دارد. در ضمن افزودن زنجبیل به غذا، طعم مطلوب تری به آن می دهد و پخته آن مواد مغذی بیشتری دارد. خام (یک قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.1 میلی گرم)، منیزیم (0.9 میلی گرم)، پتاسیم (8.3 میلی گرم) پخته (1/4 قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.4 میلی گرم)، منیزیم (9.7 میلی گرم)، پتاسیم (70.5 میلی گرم) کلم پیچ کلم پیچ فاقد کالری است اما سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که سلامت گوارش را تضمین می کند. برای کسانی که گوشت نمی خورند، کلم پیچ منبعی عالی از آهن است. پخته و خام آن به یک اندازه مواد مغذی به بدن می رساند. خام (2 فنجان): پروتئین (4.4 گرم)، آهن (2.2 میلی گرم)، کلسیم (181 میلی گرم) پخته (کمتر از 2 فنجان): پروتئین (5 گرم)، آهن (2.4 میلی گرم)، کلسیم (187.2 میلی گرم) کلم قرمز کلم قرمز،  بدن را در برابر انواع پیری محافظت می کند؛ پوست، مغز و چشم ها را جوان تر نگه می دارد. علاوه بر آن سرشار از فیبر است و خوراکی عالی برای کسانی است که رژیم می گیرند. کلم قرمز منبعی غنی از فولات است که با افسردگی و سرطان مبارزه کرده و موجب سلامت قلب بزرگسالان می شود. فولات نوعی ویتامین B، است و برای زنان باردار ماده مغذی مهمی است، زیرا موجب شکل گرفتن جمجمه و نخاع جنین می شود. البته خوردن خام کلم بهتر از پخته شده آن است. خام (دو فنجان): ویتامین K (68 میکروگرم)، فولات (32 میکروگرم)، کلسیم (80 میلی گرم) پخته (شش و نیم فنجان): ویتامین K (21 میکروگرم)، فولات (10.6 میکروگرم)، کلسیم (10.4 میلی گرم) کلام آخر هنگام اتخاذ رژیم غذایی مجبور نیستید که حتما از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. تمام رژیم های غذایی، حاوی میوه و سبزیجات هستند اما مقدار ضروری و مناسب بدن هر فرد، با دیگری متفاوت است. بنابراین با توجه به نیازهای غذایی تان، رژیم غذایی مناسبی اتخاذ کنید. منبع: http://www.dailymail.co.uk